Wilt u een beter product en lagere prijs? Dat kan door de ontwikkeling van slimme software! Laat EmDev u helpen bij het vinden van de juiste balans tussen hard– en software, het kiezen van een gebruiksvriendelijke interface of het omzeilen van onnodige complexiteit.

Software ontwikkeling door EmDev

Voor het ontwikkelen van microcontroller firmware maakt EmDev gebruik van de C programmeertaal omdat deze taal zich bij uitstek leent voor de optimalisatie van hardware drivers en daarbij beschikbaar is voor alle bekende microcontrollers. Behalve microcontroller firmware ontwikkeld EmDev ook wel software voor productie-testers of andere klant specifieke applicaties die op een Windows of Linux platform draaien. In dit geval wordt veelal geprogrammeerd in C++.

Waarom EmDev?

Met het schrijven van real-time firmware voor vele toepassingen en microcontrollers heb ik een brede expertise opgebouwd waarvan u gebruik kunt maken! Of het nu gaat over batterij gevoede, mechatronische, industriƫle, grafische of wireless toepassingen, ooit heb ik al eerder software voor een dergelijk project ontwikkeld en hierbij de nodige ervaring opgedaan. Bekijk hier ook eens een aantal van mijn projecten.

Meer informatie

Hebt u interesse in mijn diensten als software ontwikkelaar? Neem gerust contact met mij op door een e-mail te sturen naar info@emdev.nl.